Speelplaats met toekomst banner
 

Over het netwerk Speelplaats met Toekomst

Deze website is een initiatief van het Netwerk Speelplaats met Toekomst. Dat is een sterk netwerk van lerende organisaties die samen een ‘Speelplaats met Toekomst’ voor elk kind in Vlaanderen en Nederlandstalige Brusselse scholen wil waar maken.

speelplaats met toekomst logoSamengevat is het een netwerk dat Speelplaatsen met toekomst wil centraal plaatsen in alle beleidsniveau's. Het duurzaam inrichten, openstellen, vergroenen, het stimuleren van beweging en buiten leren en het verhogen van natuurverbondenheid is de kern van onze visie.

Het Netwerk Speelplaats met Toekomst komt een drietal keer per jaar samen. In grote lijnen wordt er vooral uitgewisseld over hoe we, met z’n allen, scholen beter kunnen ondersteunen in het realiseren van hun speelplaats met toekomst. We bespreken ook hoe we via beleidsaanbevelingen veranderingen op gang kunnen brengen.

 


De trekkers van dit netwerk zijn

Moev tussen lessen speelplaats hulp moev

Moev tussen lessen speelplaats hulp mos

Moev tussen lessen speelplaats hulp regionale landschappen

Moev tussen lessen speelplaats hulp GoodPlanet220


Alle actieve leden van dit netwerk kan je terugvinden op de pagina 'hulp nodig?'. Lees hier de integrale conceptnota van het Netwerk Speelplaats met Toekomst.

Wil je graag lid worden van het Netwerk SmT?
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als aan de bovenstaande criteria wordt voldaan, ontvang je bij een volgend netwerkmoment de uitnodiging.