Speelplaats met toekomst banner
 

Terug naar Speelplaats met Toekomst

 

Privacy policy Speelplaats met Toekomst

Bescherming van de persoonsgegevens

'Speelplaats met Toekomst' hecht veel belang aan de eerbiediging van ieders persoonlijke levenssfeer. De meeste informatie is op of via de website beschikbaar zonder dat je persoonsgegevens dient te verstrekken.

In bepaalde gevallen kan 'Speelplaats met Toekomst' je evenwel persoonlijke informatie vragen. In dat geval behandelt 'Speelplaats met Toekomst' de gegevens in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

'Speelplaats met Toekomst' gebruikt de door jou meegedeelde persoonsgegevens voor volgende doeleinden:

  • deelname activiteiten (regionaal, Vlaams, internationaal) + AVG (14/04/2016)
  • verwerking van een bestelling
  • versturen van nieuwsbrieven
  • je op de hoogte brengen van activiteiten

Speelplaats met Toekomst geeft je volgende garanties:

  • 'Speelplaats met Toekomst' verzamelt en verwerkt jouw persoonsgegevens enkel om je de gevraagde informatie te verstrekken of om de gewenste dienstverlening online te realiseren.
  • De verwerking van jouw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling.
  • 'Speelplaats met Toekomst' maakt jouw persoonsgegevens niet bekend aan derden, ook niet voor direct-marketingdoeleinden.
  • Je hebt steeds toegang tot je persoonsgegevens en je kan steeds de juistheid ervan verifiëren.
  • 'Speelplaats met Toekomst' treft de best mogelijke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van jouw persoonsgegevens.

Indien je vragen hebt over de verwerking van je persoonsgegevens door 'Speelplaats met Toekomst', of indien je die gegevens wil laten verwijderen, kan je contact opnemen met 'Speelplaats met Toekomst': Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beeldmateriaal

'Speelplaats met Toekomst' kan verkregen beeldmateriaal digitaal gebruiken ter ondersteuning van haar interne en externe communicatie (website, nieuwsbrief, social media, persbericht, …) om scholen in beweging te zetten. Er zal bij het maken van beeldmateriaal steeds rekening gehouden worden om geen gerichte foto’s of video's van individuele personen te nemen. 

Op grond van de regels m.b.t. het portretrecht kan elke (niet-openbare) persoon die op een foto of video staat en die niet uitdrukkelijk de toestemming heeft gegeven tot publicatie ervan in de communicatie van 'Speelplaats met Toekomst', de foto of video via eenvoudig verzoek laten verwijderen. Je kan hiervoor contact opnemen met 'Speelplaats met Toekomst': Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Online formulieren

De velden van de online formulieren die met een asterisk gemarkeerd zijn, dien je in te vullen. De info die 'Speelplaats met Toekomst' daaruit haalt, verwerkt 'Speelplaats met Toekomst' in een database om elke aanvraag goed te kunnen behandelen.  

 

 

Terug naar Speelplaats met Toekomst